screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

TIGI Bed Head On The Rebound Göndörítő Krém

2018. január 25. 00:20 - K.Blanka L.

TIGI Bed Head On The Rebound Göndörítő Krém

de671eff-2880-4dae-a0b9-f0fcbd9472d0.jpeg

Már első használat után látható volt a különbség. A hajam selymes és puha tapintású lett tőle. A használatot követő harmadik napon sem gubancolódottm össze. Nem nehezítette el a hajamat, nem tapasztotta össze, nem zsírosít,  dúsabb hatást nyújtott és a hajtincseimet szép csigákba rendezte. Sokkal jobban bevált mint a hajfixáló habok. Az egyik legjobb hajápoló, fixáló amit kiprópáltam a göndör hajamra. 

Kiszerelés: 125 ml

haj.jpg

Használat: Enyhén nedves hajunkon egyenletesen oszlassunk el egy keveset, majd tárcsával szárítsuk meg, vagy hagyjuk magától megszáradni. Az utóbbival sokkal szebb a végeredmény. Hátközépig érő hajamhoz egy fél diónyi mennyiség teljesen elég szokott lenni.

Illata: Kellemes illata van, de kissé erőteljes.

Az ára magasabb, mint az átlagos drogériás hajápoló termékeknek, viszont nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon elégedett vagyok vele.

Egyenes hajat sajnos nem göndörít.

 

Beszerzés: notino.hu (most féláron kapható)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr4613504245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!