screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Legnépszerűbb smink trendek

2017. március 08. 11:03 - K.Blanka L.

Legnépszerűbb Smink trendek

img_7540.JPG

Abban a generációban vagyunk, ahol a sminkelés egyre népszerűbbé kezd válni és folyamatosan megújúl és szinte művészi alkotásnak is minősül

img_7547.JPG

Vizes hatású ragyogás

 Angolul ,,wet eyeshadow look" nevezetű smink trend egyre népszerűbbé kezd válni. Fényzselé segítsègével könnyen elkészíthető. Bármilyen szemhéjfestéket használhatsz alapként. A zseléből nem csak a szemhéjadra, de az arcodra és az ajkadra is felvihetsz a ragyogóbb hatásért.

Főként fotózáshoz ajánlatos, mert nem valami kényelmes viselni, rövid idő alatt összegyűlhet a bőr redőiben. 

Limitált kiadásban megvásárolható a m.a.c crystal glaze fényzselé. Két árnyalatban érhető el: Ice follies, pink-kék gyönygyházfényű, It's a great feeling, áttetsző narancs, piros csillámmal.

Szájfénnyel nem helyettesíthető. Egyrészt, csak szemorvosok által tesztelt termékeket vigyünk föl a szemünkre, másrészt ragadni fog.

img_7536.JPG

Hamis szeplők /Fake freckles

Vannak akik eltakarják természetes szeplőiket, de újabban vannak akik szeplőket rajzolnak maguknak.

Ritka és szép szexepilként tartják számon. 

Egy barna szemöldökpomádéba mártott, vékony tussecset, vagy egy szemöldök ceruza segítségével pöttyözd be az arcod, majd egy enyhén alapozós beauty blender(smink szivaccsal) mosd el egy kicsit. Azután jöhet a következő réteg pöttyözés, majd azt is enyhén mossuk el. 

img_7546.JPG

Fémes, metálos csillogás

Figyelj az ízlésességre, kivéve, persze ha fotózásra készülsz! Ha már csillogó metálos szemfestékeket használtál a szemhéjadon, akkor az arcod többi része már ne csillogjon. Szép matt arcbőröd legyen és természetes nude árnyalatú rúzst vigyél föl az ajkaidra.

Ha pedig metálos rúzst, vagy szájfényt használsz akkor a szemhéjadra kevesebb hangsúlyt fektess. Elég egy tusvonal vagy csak egy szempillaspirál.

img_7550.JPG 

Glitteres, csillámok:

 Csillámok minden mennyiségben! Alkalomra, szilveszterre kihagyhatatlan része a sminknek.

Érdemes még alapozás előtt felvinni a szemhéjunkra, hogy a lepotyogó csillámokat könnyebben el tudjuk távolítani egy nedves törlőkendővel. 

img_7559.JPG

Kylie Jenner inspirálta nude, barna ajkak 

Nincs jobb egy természetes sminknél. A barnás nude árnyalatok szinte mindenkin jól állnak.  A világos korrektorszíntől kezdve a mély barnáig válogathatsz. 

A lemegfelelőbb árnyalat mindenki számra az, amelyik legalább 1-2 árnyalattal sötétebb mint az ajkainak a színe. 

Ha matt terméket használsz, mindenképp hidratálj alá. 

img_7560.JPG

Ragyogó bőr/dewy skin

Ha már eleve kifényesedő, zsíros bőrrel vagy megáldva, akkor ezt a trendet nem neked találták ki. Főként a szárazbőrüek körében rendkívűl elterjedt a fényes hatású smink. Az alapozó alá, vagy fölé egyaránt felvihető folyékony highlighter segítségével érhetjük el ezt a hatást. Ha nem visszük túlzásba, akkor egy igzán egészséges bőrfényt kaphatunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr8012240324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!