screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Guerlain szemhéjtus review

2017. április 27. 15:33 - K.Blanka L.

img_6741.PNG

img_6719.JPG

Guerlain eye-liner szemhéjtus

  • 5 ml
  • nem vízálló
  • nem tartlamaz szulfátokat, ftalátokat
  • GMO-któl és a triklozántól mentes
  • bőrpuhítókat tartalmaz

A tökéletes szemhéjtus!

Bátran vallhatom, hogy egy kivételesen jó minőségű, rendkívüli kalligráfiás eszköz, mellyel valaha is találkoztam. A Guerlain Eyeliner kis finom metszésű üvegcsében van. Applikátorának ultra finom ecsetével tökéletes, kifogástalan vonalat húzhatunk.

 Folyékony textúrája selymesen tapad a szemvonalhoz, illetve a szemhéj bármely részéhez. A titka a ritka rugalmas polimerekben rejlik! Ezek a polimerek garantálják a tökéletessen szép tartást és ragyogást.
A benne lévő pigmentek növelik a szín mélységét erőteljességét.
Akár egy folyékony szemceruza!

img_6721.JPG

 Többféle színben kapható. Eddig a barnát és a feketét próbáltam, de mindkettővel tökéletesen elégedett voltam. Nem irritálják a szemet, ami számomra elengedhetetlen bármely szem-dekor kozmetikumnál.

img_6720.JPG

 Kaphatóak: Noire Ebéne, Bleu Outremer, valamint Brun Cendré színekben. Ezekből a Brune Cendré ( barna) teljesen természetes hatást nyújt, szinte összeolvad a szemvonallal. A fekete a kedvencem, a Noire Ebéne. Dramatikus a hatása és lélegzetelállítóan szép lesz tőle a tekintet.

A kis üvegcsében a tus nem szárad ki, nem csomósodik. Ami a milliket illeti, több van benne, mint bármely más szemhéjtusokban. Így tovább is tart. Nagyon tartós, viszont nem vízálló.

img_6723.JPG

 Beszerzés: Notino.hu, parfümériák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr912458911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!