screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Chanel hydra beauty géles krém

2017. november 28. 20:16 - K.Blanka L.

chanel-hydra-beauty-gel-creme.jpg

A fizikai aktív hidratálás a bőr legsarkalatosabb pontjaként hat a bőr hidratációjának dinamikájára. A Chanel Hydra beauty gélkrém finom, nem tolakodó virág illatú különlegesség. 
Ez a hidratáló gélkrém könnyű, friss, hűvös textúrájú. Lágy, sima, sugárzó és nedvességgel áteresztő bőrt hagy. Ideális a normál bőrre. Amint felkenjük a gélkrémet, azonnal felszívódik és nem képez zsíros felület a bőrön. Az illata megnyugtatja az érzékeket és körülölel minket a luxus időtlen érzésével.  
A Kaméllia virág különlegessége, hogy télen is virágzik. Ez egy egyedülálló virágzási képesség, mely valójában az optimális hidratálás titka. 
chanel1.jpg
A Chanel Research kinyerte ezt az exkluzív Kaméllia Alba PFA -t a természetből, mely egy rendkívül tiszta összetevő. Valójában arra ösztönzi a bőr természetes képességét, hogy visszaállítsa és megőrizze a nedvességét a sima, sugárzó megjelenésért.
A Camellia Alba PFA előnyeinek védelme érdekében a Chanel tudósai a természet egyik legerősebb antioxidánsa felé vették az irányt. Ez nem más, mint a Blue Ginger PFA. 
Ez a kivételes összetevő az, amely a szabad gyökök blokkolásával és semlegesítésével környezetvédelmi pajzsként működik a bőrben. 
A Hydra Beauty Gel krémet reggel és este használhatjuk a megtisztított bőrre. Szinte azonnal érezhető a bőrünkön a vitalitás. 
A PFA: (polifrakcionált aktív). Ez egy rendkívül tiszta, rendkívül hatásos összetevő, amelyet kizárólagosan szabadalmaztatott a Chanel és melyet egy új technológiával fejlesztett ki.



Használható reggel és este a megtisztított arcon.

fa0205.jpg

Beszerzés: Notino.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr2813360293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!