screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Victoria's Secret Love Spell

2016. április 17. 14:21 - K.Blanka L.

Victoria's secret Love Spell Teszt

love_spell_fragrance_500x500.jpg

Ha követtek instagrammon ---> smink_haj_divat_blog  néven akkor ott láthatták már, hogy előre bejelentettem, hogy hamarosan készítek egy bejegyzést mind2 híres victoria's secret testpermetéről. Úgy gondoltam, hogy két külön bejegyzést készítek róluk. :) Elsőként a Love Spell nevűvel kezdenék, a victoria's secret legkelendőbb parfüm spray-ével.

A csomagolása nagyon igényes, szép. Maga az üveg átlátszó, csak a benne lévő folyadék színes. Nem hagy foltot a ruhán szerencsére, mert sajnos már találkoztam olyan testpermettel amely képes volt erre. 

Ezeknél a testpermeteknél az a különleges, hogy a legtöbbnek tényleg olyan illata van ami rá van írva. Egyes illatoknál sajnos ez hátrány pl.: van egy olyan illatuk, hogy strawberry champagne (eper pezsgő) és tényleg olyan illata van mint egy pezsgőbe áztatott epernek... 

Erre az üvegre Cherry blossom and Peach (cseresznyevirág és barack). Amikor először megéreztem, egyből egy fantás üditőital jutott az eszembe, majd amikor magamra fújtam belőle, akkor már előbukkant belőle a barackkal meg hintett cseresznyés, gyümölcsös, virágos illat. 

image_132.jpeg

Elég belőle 2 fújás és órákig érezni. Ha többet fújnál belőle, az már túl erőteljes és tömény lenne. Ahhoz képest, hogy  csak egy testpermet, nagyon tartós, erős és finom illat. Tipikus nyári és frissítő.

Olyan mintha most léptél volna ki egy illatfürdőből. 

Nyugtató Aloe Verát és kamillát tartalmaz.

image_134.jpeg

Ráadásul rengeteg van benne és kevés is elég belőle! 250ml

image_133.jpeg2900-4000Ft 

 image_131.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr288634814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!