screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

CK rúzs teszt (Fusion árnyalat)

2016. március 23. 16:56 - K.Blanka L.

Ck Rúzs Teszt:

image_111.jpeg

Vajon hol is kezdjem ennek a rúzsnak a bemutatását. Ha csak annyit mondanék róla, hogy van olyan jó, talán még jobb is mint egy mac, vagy, hogy egyszerűen imádom ezt a rúzst és egy oldalnyi ódát zengenék róla, az valószínűleg nem tűnne túl őszintének,(amellett, hogy az), rögtön át is lapoznátok az oldalt, azzal a gondolattal, na már megint egy hirdetés... 

De azért leírom a pozitívumait, hogy miért is jó:  :D 

Kezdjük azzal, hogy a Calvin Klein márka ruhákat, parfümöket és még kozmetikumokat is gyárt. Mindet kiváló minőségben. 

Csomagolásáról: Általában az ilyen ellegáns, minőségi termékek nincsenek felcsicsázva,  a csomagolásuk nőies, letisztult. Ahogy a képeken is látszik, szögletesebb, fényes fekete műanyag. A kupakja nem jár le, mint egyes rúzsoknak. Egyszerűnek ki nem álhatom az olyan termékeket amelyek nehezen zárhatóak, vagy nyithatóak, de ez szerencsére könnyen használható, nem akarja a táskát is kirúzsozni belül. 

A termék mennyisége: 3.5g. Tipikus ,,rúzs" illata van, ami se nem jó, se nem rossz számomra.:) Az állaga nagyon krémes, lágyan siklik az ajkakon. Az ilyen krémesebb állagú térmékekre felettébb jellemző az, hogy jól hidratálják a bőrt, védik a kiszáradástól, na ez erre is igaz, pedig emellett matt is. Még egy pozitívum, hogy vitaminokkal van gazdagítva.

image_112.jpeg

A pigmentáltsága hihetetlenül jó. Ez egy viszonylag sötétebb rúzs. Olyan vöröses, bogyós színe van. Enyhén lilás/kékes tónusú. Jellemzően a kékes tónusú ajakra való termékektől optikailag fehérebbnek látszanak a fogak. 

Tartósága pedig olyan klassz, hogy pont ezért nem a saját swatch-omat raktam be, mert az biztos, hogy másfél napig ott maradna a folt a kezemen. :D Hiába a sminklemosó, meg a micellás víz....

image_16.jpeg

 

Így összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon tetszik a színe is, igaz, hogy nem egy hétköznapi nude árnyalat, de egy buliba, vagy egy eseményre tökéletesen megállja a helyét, mert rádaásul még újra sem kell kenni a nap folyamán! :)

(strawberryneten szinte mindig akciósan kapható)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr618520684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!