screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

The Body Shop Banán balzsam Teszt

2016. március 18. 09:56 - K.Blanka L.

The Body Shop Banán balzsam Teszt

image_122.jpeg

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a balzsam tökéletes. Legalábbis annak biztosan nagyon fog tetszeni akinek, normál, illetve zsíros haja van, mert egyáltalán nem nehezíti el a hajat, csak hidratálja, de azt nagyon jól csinálja. Én nagyon nem szeretem az olyan nagyon olajos hajpakolásokat/balzsamokat, mert összeesik és lelapul tőlük a hajam. Nekem alapból normál hajam van, de évszakoktól függően sokszor változik. Néha szárazabb és több hidratálást igényel, máskor, meg hamarabb zsírosodik, de ugye a legtöbbször normál.Maximum akkor  rakok olyan nehezebb pakolást amikor száraz a hajam. Ez a balzsam állítólag azokból a banánokból készül, amelyek ,,selejtesebbek", erjedtebbek,és ezért nem kerülnek ki a közértekbe. Szerintem ez nagyon jó ötlet a Body shop-tól, mert különben ezeket a banánokat, kidobnák ami egy óriási pazarlás lenne, így legalább valamire használjuk, és a hajunkat szépítjük velük. A banán nagyon jól hidratálja a hajat. Rengeteg tápláló anyagot tartalmaz pl.: A, B, C, E vitaminokat, és ásványi anyagokat: kálium, cink, vas, mangán. Lehet kapni hozzá, sampont is, lehet, hogy úgy jobban működik, nem tudom, csak azt, hogy így egyedül más samponnal is jól használható. Az illata olyan mint egy igazi kicsit erjedésben banán pürének, ami elég érdekes, de egyáltalán nem rossz vagy kellemetlen. Az illatától egyáltalán nem kell félni, hogy olyan lesz az ember haja, mert egyáltalán nem marad meg. Kb csak addig érzni, amig felvisszük, utána semmi. 250 ml ami nem kevés, teljesen normális mennyiség, csak a csomagolása miatt néz ki kisebbnek mint ami. Majd elfeljtettem, hogy Ethiópiai méz is van benne, de kevés mennyiségben. Ezt a balzsamot úgy jó használni, ha kb 1-2 evk mennyiséget kinyomsz belőle, és rajta hagyod a hajadon kb 3-5 percig és csak utána mosod le, mert így sokkal, de jobb hatást lehet vele elérni utána. Nem kell belőle túl sok, de a túl kevés sem elég belőle. A csomagolása az nem valami jó, mert amikor már szinte elfogy a termék, akkor ami az aljánál van azt nagyon nehéz kipréselni. 

image_123.jpeg

Az állaga olyan püré szerű. Igazából az van ráírva, hogy minden hajtípusra, de szerintem a száraz hajat nem eléggé hidratálná, mert a száraz hajnak olajosabb pakolások a jól beváltabbak. Otthon is lehet készíteni banános pakolást, ha összenyomkodsz egy banánt, hozzáadsz mézet és felviszed a hajadra. A száraz hajuak is csinálhatják, csak ők több mézet tegyenek bele. (a méz még világosítja is a hajat állítólag) ;)

Ti próbáltátok már ezt a balzsamot, és ha igen, nektek hogyan vált be? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr778492060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!