screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Parfüm

2016. március 12. 11:43 - K.Blanka L.

Parfüm

 

Az emberek már a régi időkben is az emberek illatáról/szagáról ismerték fel egymást. Ez így érdekesen hangzik, de most is így van. Ha látunk egy mosdatlan nem tiszta embert akkor máris meg van a véleményünk róla, és tudjuk nagyjából, hogy milyen ember, hogy nem ad magára, nem érdekli a szaga, külseje. De viszont ha látunk egy nagyon ápolt, illatos nőt/férfit akkor tiszteletet vált ki belőlünk és úgy tekintünk rá, hogy ez nem akárki.

 

Régen a parfüm elérhetetlen volt a köznép számára. Csak a gazdag arisztokraták juthattak hozzá. Ma már bárkinek lehet illatosító szere, viszont mostmár az is számít, hogy milyen az a parfüm.

Az illatok hatással vannak az ember közérzetére. Jobban is, illetve rosszabbul is érezheted magad tőle. Minden illat meghatározza azt a személy aki magára fújja, és  ,,megérzed" ezáltal az egyéniségét.

Álltalában minél idősebb és érettebb vagy, annál fűszeresebb, karakteresebb illatok fognak tetszeni.

 

Ti is észrevettétek szerintem, hogy fiatalabbak mindig édesebb, virágos parfümöket vesznek, használnak, mig az idősebbek már fanyarabb, pl. nőiesebb illatokat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr258469116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!