screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Chanel Les Beiges healthy glow sheer kompakt púder

2016. szeptember 13. 17:12 - K.Blanka L.

 Chanel Les Beiges healthy glow sheer kompakt púder ecsettel / természetes hatás

image_430.jpeg

Sötétebb árnyalatot  választottam, barnításhoz, árnyékoláshoz. Egészen jól működik.

Gyönyörű csomagolásába első látásra beleszerettem. A többi chanel kompaktól eltérően sokkal nagyobb, vastagabb és bézs alapon fekete chanel logó látható rajta. A tükör igazán hatalmas, a kompakt könnyen záródó. Exkluzív, elegáns és minőségi darab. Mint minden chanel termékhez, ehhez is jár egy fekete bársony tasak.

image_435.jpeg

  • SPF 15 / PA++ fényvédőt tartalmaz. Megvéd a káros napsugárzástól.
  • Pamutvirág, fehérrózsa kivonattal és bőrpuhító sheavajjal (A,E,F vitamin), és tiszta E vitaminnal gazdagítva.
  • Minden bőrtípusnak megfelel, kivéve az illat anyagra érzékeny bőrűeknek nem ajánlatos.
  •  12g kiszerelés, tömörségének köszönthetően kevés is elég belőle, ezáltal nagyon gazdaságos.

 Az összetevői közt szerencsére nem találtam parabéneket.

Kapható árnyalatok: N°10, N°20, N°25, N°30, N°40, N°50, N°60; N°70

image_436.jpeg

Az N°50 árnyalatban van meg. Az arcon egyáltalán nem túl sötét, nem lesz tőle sáros hatás. Helyette ragyogó és természetes napbarnított hatást lehet vele elérni. Egészen simává és egyenletessé varázsolja az arcbőrt. Nem igazán lehet vele túlzásba esni.

Tökéletes termék azok számára akik lágyabban és természetesebben szeretik kiemelni a szépségüket, kevésbé szeretik az erős sminkeket.

Barnításra főként a világos bőrűeknek ajánlom, mivel nem túl erősen pigmentált. Az árnyalata meleg tónusú, enyhén rózsaszínes/sárgás. Kontúrozáshoz is bátran ajánlom. Lehet szépen építgetni, változtatni a szín intenzításán. 

Az állaga szinte krémszerű.

Tartóssága nagyon szuper. Egy fél napot teljes mértékben kibír és nem ül bele a szárazabb részekbe, apró ráncokba. A clinique beyond perfecting 2 az 1-ben alapozóval használom, és fantasztikusan működnek együtt.

Az illata nagyon elegáns és kellemes, parfümös. Amikor kinyitom egyszerűen árad belőle ez az isteni illat. Luxus érzetet kelt, de miután felviszünk a termékből, már nem lehet érezni, bár ez szerintem egyáltalán nem probléma.

image_431.jpeg

 Általában nem szoktam szeretni a termékekhez járó applikátorokat, ecseteket, de most más lett a helyzet. A termékhez járó ecset egyszerűen fantasztikusan működik. Félhold alakú ecsetével könnyen lehet dolgozni.

Nagyon selymes és puha, szinte simogatja az arcot. Egyáltalán nem porolja szét a festéket. 100%-ban természetes szőrből készült. 

Egy műanyag védő korong található a púderen, és erre helyezhető rá az ecset.

image_432.jpeg

 Felvitel, használat:

image_433.jpeg

Sötétebb árnyalatnál: Bronzosításhoz, árnyékoláshoz. Az arccsontunk alá, a haj vonalunkhoz, halántékunkra és arcélünkre vigyük fel a termékből.

Bőrünk színével megegyező árnyalatnál: Alapozó fixálása. A homlokunkra, orrunkra, a szemünk alá és az állunkra vigyünk fel a termékből.

Bőrünk színénél világosabb árnyalatnál: Highligterként használhatjuk. Szemünk alá, arccsontunk és szemöldökünk fölé.

image_429.jpeg

Szerintem amint elfogy újra fogom venni. :) Nagyon meg vagyok vele elégedve, nincs semmi kifogásom egyelőre. A táskám állandó tartozékává vált.

Beszerzés: Parfümériák, notino.hu (iparfüméria)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr311695297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!