screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Shiseido Zen parfüm

2016. július 29. 12:55 - K.Blanka L.

Shiseido Zen parfüm

Eau de Parfum

Az illat az egy megfoghatatlan nehezen jellemezhető dolog, mely érzéseket ébreszt bennünk. A jó illat az amitől az embernek pozitív irányba változik meg a közérzete, mert hat az idegrendszerre. A Shiseido Zen parfüm egy fantasztikus érzéki illat, amely aromaterápiában részesíti viselőjét.

Egyfás-virágos parfüm, mely megtestesíti a nőiességet, szépséget és eleganciát.

Fej bergamott, grapefruit, barack, ananász

Szív rózsa, frézia, ibolya, gardénia, alma, jácint, gyöngyvirág, lótusz

Alap pacsuli, pézsma, borostyán, cédrus

Az illata jellegzetes. Fűszeres és fanyar jegyeinek köszönhetően a lehelletnyi virágos frisséget adó borostyán és fa közvetíti az édes, nőies illatot. Valami egészen megnyugató van ebben az illatban. Lehet, hogy egy kicsit a Coco Mademoiselle vonalhoz van közelebb, de akkor is egyedi. A neve jelentése (Zen) a buddhizmus egyik ágát jelenti. A tartóssága kiemelkedően hosszan tartó. Álltalában mindig ha megtetszik egy parfüm akkor az a baj vele, hogy hihetelenül gyorsan elillan az illata. A Zen parfüm nagyjából 6-7 óráig illatozott.

A Zen volt az első Shiseido parfüm ami megjelent a világpiacon. A legelső egy kicsit különbözött a mostanitól, az üvege teljesen más volt, az illata erőteljesebb. A következő fehér üvegű volt. A mostanié hight-tech. A mostani modern változatát már más alkotta meg. Ez a verzió ugyanaz az illat csak valamivel könnyebbe, légiesebbe. Hatalmas nagy sikert aratott ez a parfüm, érdemes beszerezni legalább egyszer. Michel Almairac alkotta meg a legújabbat. Az üveget pedig Taisuke Kikuchi tervezte, ami hihetelnül gyönyörűre sikeredett.

30ml 50ml 100ml és különböző illat változatokban is kapható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr658921804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!