screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Teljeskörű Hidratálás

2016. április 04. 12:03 - K.Blanka L.

image_59.png

 

Összeválogattam nektek 10. féle hidratáló krémet, (főként klinikait), tudom nem mindnek baráti az ára, de ezek a krémek tényleg nem csak túl a hypoltak a semmiért, tényleg segítenek, jobban megéri ha az ember vesz belőlük 1-et mint az, hogy vegyünk néhány jó kis alapozót, rúzst...stb Illetve rengeteg internetes parfümérián jóval olcsóbban hozzájuk lehet jutni, meg ugye glamour napokon is a töredékéért adják oda. Ezek a krémek tényleg tudnak valamit kezdeni a bőrproblémákkal! Ezekből a márkáktól még lehet találni más bőrtípusra megfelelőeket is.

A képen feltüntetett hidratáló krémek:  1. Clinique moisture surge extended thirst relif géles hidratáló krém - 30ml-50ml - 7400-12300 között ingadozik az ára, a kiszereléstől is függ, vízhiányos bőrre, ránctalanítót tartalmaz! 2. The Body Shop teafaolajos géles arckrém, hidratáló - 3200ft - zsíros, pattanásos bőrre 3. Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel - 6-14000Ft- 50ml - 125ml az ára a kiszereléstől is függ - van zsíros, száraz, normál bőrre való,4. FLP Aloe Propoliszos Krém - 6000Ft - 118ml - pattánosos bőr, 5. La Roche Posay Effaclar Duo -4500Ft - 40ml - zsíros, pattanásos és érzékeny bőr, 6.Vichy Normaderm krém - 5-6000Ft - Problémás és érzékeny bőrre- kevert, zsíros bőr -50ml, 7. Neutrogena visibly clear oil-free(olajmentes) hidratáló-1690Ft (iparfüméria)- 50ml - problémás bőr, 8. Shiseido ibuki nyugtató, hidratáló krém-(11000Ft iparfüméria)- 50ml - pórusösszehúzó, ránctalanít, hidratál - minden bőrtípusra, száraz bőrre is, 9.(Apple) Baviphatt Ac Therapy Éjszakai hidratáló krém  3500Ft- 100g - Normál, kombinált, zsíros bőrre - pattanásokra - 3500Ft-interneten kapható, 10.Vichy Aqualia Thermal Light hidratáló arckrém- 50ml - 5480Ft - vízhiányos bőrre

A krémek azok a kozmetikumok amelyekre érdemes költeni, talán még jobban mint sminktermékekere. Az első vétel legyen mindig valami olyan kozmetikum ami szépíti a bőrt, hidratálja, védi,utána jöhetenek a sminkek.  Én azt gondolom, hogy egy hidratált, selymes, puha, ránctalan, makulátlan bőrre sminkelni is könnyebb és a végeredmény is százszor szebb lesz!

Az első lépés, hogy találd meg a neked való krémet! Figyelj a krém összetételeire, a bőrtípusodra, bőrproblémádra!

A Víz:

A testet nem csak kívűlről, de belülről is hidratálni kell. A belülről jól hidratáljuk magunkat, azt kívűlről is meg fog látszani! A hajunk, körmünk, a bőrünk élettel fog megtelni, kisimul, gyönyörű lesz. A napi normális folyadékbevitel: 1,5-2 L Nem muszáj ennél többet, de ennél kevesebb soha ne legyen! A víz tele van értékes ásványi anyagokkal, hoszabbítja az életet, fiatalít. A folyadék átmossa a szervezet, segíti a méreganyagok kitusztulását, segít fogyni. Testünk körülbeül 60-65 %-a víz. Ha nem vagyunk szomjasak akkor is kell inni, és ne cukrozott üditőket, meg kólát. A vízet ízesíthezjük egy kis citromlével, naranccsal, valami citrussal, teával. Gondoljatok a növényekre! Akkor szép egy virág ha öntözik, mert ha nem kap elég vizet, akkor elszárad, elfonnyad. A bőrünk és épp így viselkedik.

Egy kis érdekesség!  A fenék feszessége, kereksége, nem csak a tornázáson múlik, hanem a folyadékbeviteltől is, ugyanis a a folyadék feltölti a bőrt, kisimítja, feszesíti. Akiknek szép fenekük van azok mind rengeteget isznak vizet.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr898558488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!