screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Bershka Új Tavaszi Outfit

2016. március 16. 21:50 - K.Blanka L.

Bershka Új Tavaszi összeállítás:

Sajnos még mindig olyan mintha tél lenne, miközben már rég itt van a tavasz. Ha kinézünk az ablakon ugyanúgy sötét van, zord az idő,  rövidek a nappalok, havaseső esik és rettentő téli hideg van. Remélni tudom csak, hogy, azért valamivel jobb lesz az idő a napokban.  De szerencsére a télies, őszies cuccokkal is lehet bomba jól kinézni. Ősszeállítottam egy Bershka Outfitet, és az árakat is leírtam. Legalább amikor suliba, vagy munkába megyünk, ha levesszük a kabátot akkor alatta is jól tudunk kinézni. Ez egy egyszerű összeállítás, de mégis csinos és menőn tud kinézni. 
image_32.png

Kezdjük ezzel a fantasztikus vékony, kötött pulóverrel.  Különböző színű fonalakkal van megkötve de mégis a szürke szín dominál.  A kötés mintája bordázottabb fajta.  Ahogy a képen látszik ez a kardigán nem nagyon hosszú és nem is rövid, pont normális.  A derekadat jól eltakarja, mert ez nagyon fontos ilyen hideg időben.  Hozzá passzoló nadrág  lehet sötétkék farmer vagy egy fekete sztreccs nadrág mint a képen.  Ez a sztreccsnadrág egyáltalán nem vékony nagyon jó anyaga van, és ugye jól nyúlik. Akik szeretik a szűk nadrágokat, farmereket vagy a leggingseket azoknak ez pont nagyon jó. De szerintem ez azért sokkal jobb ez mint egy leggings.  Én pl. nem nagyon szeretem a vékony kis leggingseket, viszont az ilyen típusú szűk nadrágokat igen.  Mondhatjuk úgy is hogy mindegyik nadrágom  szűk. :D Az ilyen fekete testhezállóbb nadrágok, pont tökéletesen jók azoknak akik a karcsúsító ruha darabokat szeretik. A táskában majdnem minden szín visszaköszön. A fekete sál pedig megkoronázza az egész outfitet. 

Bershka pulcsi: 5000Ft  Fekete Bershka nadrág: 4500Ft Bershka Táska: 9000Ft. Fekete Sál: 3000Ft

 

(A kép saját tervezésű, a képen látható modell 3 féle modellből van összerakva, hogy lássátok, hogy milyenek felvéve együtt :) )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr888488138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!