screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Maybelline The Nudes Paletta Teszt

2016. március 13. 14:50 - K.Blanka L.

Maybelline The Nudes Paletta Teszt!

 

A mai smink amiről tesztet írok, az a Maybelline The Nudes palettája lesz:

image_105.jpeg

Sajnos itthon a drogériák polcain nem nagyon látunk ilyen ,,nagyobb" természetes színű palettákat és végre nálunk is lehet kapni ezt a csodaszép palettát!

 12 színt tartalmaz:

1. Pezsgő szín nagyobb arany csillámokkal. Ez a legkevésbé pigmentált szín a palettában. Tulajdonképpen csak csillámként fog, ami végülis szép tud lenni. 2. Bézses barna, fényesebb, egy-két mikro csillámmal   3. Matt vanília szín    4. Bronz 5. Ugyanaz mint a 2. csak mattba   6. Matt sötét szürkésbarna  7. Fényes, picit csillámos meleg tónusú barna   8. Sima barna  9. Arany (nem annyira pigmentált),  10. Csillámos, vöröses tónusú sötét bronz, fényes, rózsaszínes pezsgő szín, ezüst csillámokkal, matt fekete    Kb 2 színt leszámítva az összes nagyon erősimage_103.jpegSzinte egyáltalán nem ül bele a ráncokba. Sokáig fent marad. Mindenféle sminket lehet vele elkészíteni, ráadásul a hátoldalán van néhány variáció, ötlet.

image_102.jpeg

Lehet quad-ként, trio-ként, duo-ként is használni. A színek is úgy lettek egymás mellé helyezve, hogyha különszednénk őket mondjuk 3 vagy 2, vagy esetleg 6 kis palettára úgy is passzolnának a színek egymással. 1 világos 1 sötét..stb

13 féle variációt mutat meg számozással.

Én jobban szeretem a natúr, föld színű palettákat, mert én a természetesség ,,híve" vagyok. Sajnos itthon nem lehet kapni Naked palettát csak hamisakat, de ez a paletta végülis elmegy egy 1-el rosszabb dupe-nak. :D  Mert nyilván egy drága Naked palettát nem nagyon lehet drogériás palettával legyőzni, túlszárnyalni viszont drogériás viszonylatban a legjobbak közé sorolnám.  Az árát reálisnak tartom mert ha megnézitek akkor van benne 12 szín és ugye 4500 eloszlik a 12 szinten ez azt jelenti hogy egy szín  kerül 375 Ft ba. Egy maybelline  négy színpaletta általában 3000 Ft körül szokott lenni, ez azért így jóval olcsóbbra jön ki.  Igazából ebben a palettában a legnagyobb csalódás az, hogy az arany szín mennyire nem pigmentált és persze az első pezsgő szín sem.  De végülis az első pezsgős szín végülis csillámosításra használható, pl szemzugba, de az arany szín szinte használhatatlan sajnos, nagyon halvány.  A többi árnyalattal nagyon meg vagyok elégedve, gyönyörűen satírozhatóak, építhetőek, tartósak és szépek.

 

Az ára kb 4700Ft,  Glamour napokon éri meg beszerezni féláron. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr738473370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!