screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Szemhéjtus

2016. március 12. 12:13 - K.Blanka L.

image_23.jpegSzemhéjtusokról: 

A szemhéjtus húzása talán a legeslegnehezebb az egész sminkelésben. Mindenkinek más áll jól, és azt nehéz megcsinálni úgy, hogy jól is álljon, de még tökéletes is legyen.

Renggelente mikor iskolába vagy éppen munkába megy az ember, egy ígényes szép tusvonal húzása veszi el a legtöbb idejét, és energiáját. Kell hozzá egy kis türelem, összpontosítás, és egy kis ügyesség, gyakorlat is. Teljesen mindegy, hogy most géleset, folyékony ecseteset, filceset használsz, találd meg azt amelyikkel a legkönnyebb. Egy catrices géles szemhéjtust használtam, hogy szemléltessem, hogy milyen tus vonalak néznek ki jól hétköznapokra. image_30.png

1. Természetes vékony cica farok nélküli, 2. Apró cica farokkal ugyanaz a vékony. 3. Kicsit meghosszabbítva és vastagítva az előző 4. Vékony hosszú  5. Vízszintes egyenes 6. Megvastagított függőleges tusvonal, 7.Tompa és vastag 8. Szemzúggal és az alsó szempillasorral összekötött cica farok

Ezzel pont, hogy le teszteltem ezt a tust, és szerintem elég nehéz vele dolgozni, és nagyon kenődik.

Ez a catrice smoky palettájából a géles tus. Egy ferdefejű tusvonal ecsetet használtam hozzá. 

Tipp!

Ha nincs szemhéjtus a közeledben, nyugodtan használhatod a szempillaspirálod festékét, és sőt sokkal tartósabb is lesz. ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr658469794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!