screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Kontúrozás

2016. március 12. 12:11 - K.Blanka L.

Kontúrozás:

A kontúrozás nagyon elterjedt sminkelési módszerré vált. Gondolom mindenki ismeri ezt a akin Kardashian Kontúr tippeket. A kontúrozás lényege, hogy minden terméket amit erősen felviszünk az arcunkra, azt úgy dolgozzuk el, hogy természetes legyen, és levékonyítsa az arcunkat. Kontúrozás hogyan:

image_17.jpeg

square_02_during.jpgVilágos szín: A homlokra, szemek alá, orr tetejére, állra, arcélre visszük fel nagyon vékonyan. 

Sötét kontúr szín: Arccsont alá, arcél szélére, orr oldalsó részeire, halántékra visszük fel szintén vékony rétegben. 

Ha pirosítani is szeretnénk, felvihetünk egy kevés krém pirosítót az almácskákra. 

Majd ha ez készen van akkor egy smink szivaccsal összedolgozzuk a színeket. Nem kell már alapozót felvinni, mert az már túl erős lenne. 

Ez nagyon jó ötlet ha mondjuk van egy túl sötét alapozónk meg egy túl világos és eddig nem tudtunk vele mit kezdeni, akkor kezdjünk el vele készíteni egy kis Kardashian kontúrt. És ne a különbözô vegyi anyagokkal teli alapozókat keverjétek össze homogénné, mert az egyáltalán nem tanácsos.

A világos szín ne legyen hófehér, elég ha kb csak 1-2 árnyalattal világosabb a normál színünknél. 

Utána fixálhatjátok egy kis bronzosítóval a kontúrozott részeket, a világosakat púderrel, meg egy két helyen highlighterrel. 

Nem tudom, de sokszor feleslegesnek érzem, mert szinte egyáltalán nem látszik az eldolgozás után, csak a púderezés bronzosítás után lesz valami kontúr. 

A kontúrozás ha por alapú termékekkel dolgozol akkor mindig legyen hideg tónusú barna. Sokan összekeverik a bronzosítást a kontúrozással. Az egyik hideg a másik meleg tónusú barnával szokás. 

 

image_9.png

1.Chanel soleil tan krémes bronzer 12-13000Ft 2. TheBalm bahama mama bronzer(inkább kontúrozásra jó),4500Ft  3. TheBalm Highlighter (a legjobb)6400Ft, 4. Nyx wonder stick3500Ft körül  5. Clinique Highlighter, highlighter stick, contour stick, 7-8000Ft 6. Kat von d contour paletta (sajnos itthon nem kapható)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr208469782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!