screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Nyár végi Smink Haul / Teszt

2016. július 30. 10:48 - K.Blanka L.

Nyár végi Smink Haul / Teszt

image_382.jpeg

 Nyár végén, az ősz közeledtével az élénk rózsaszínes és nyárias színekről váltunk át a kissé sötétebb, bordósabb árnyalatokra. Összesen 4 termékről fog szólni ez a haul/ teszt, amelyek tökéletesek lesznek az átmeneti időszakra, esetleg még az őszre is. Minden termék elérhető drogériákban, notino.hu (iparfüméria) parfümériákban.

Elsőként a Chanel Les 4 ombres multi-effect 238 Tissé Paris nevezetű szemfesték palettájával kezdenék, ami valójában a 2015ös chanel tavaszi kollekció egyik darabja, de a paletta színeivel szerintem gyönyörű szép őszies, nyár végi sminket is el lehet készíteni. 

Mint minden chanel termékhez, ehhez is jár egy fekete bársony tasak, amelynek köszönhetően nem kell félnünk attól, hogy összekarcolódik a táskánkban. A termék egy elegáns, fényes fekete, tükrös kompaktba van zárva.

image_378.jpeg
Kiszerelés 2g, és 4 féle árnyalatú puha, domború szemfesték található benne. 

2 Matt szín: Bal felső sarokban egy matt rózsaszínes mályvás árnyalat és a bal alsó sarokban egy matt mályvás bordó szín látható.

2 enyhén csillámos: Egy ragyogóbb pezsgő szín, amely szerintem highlighternek sem lenne rossz, és egy csillámos sötétszürke.

A színek finoman építhetőek, növelhető az intenzívitásuk a szemhéjakon, de főleg azoknak ajánlom, akik a természetesebb hatású sminkeket részesítik előnyben. :)

+Pozitív pont, hogy nem ül bele a ráncokba.

2 applikátor is található benne.

Rengeteg színben elérhetőek: 14 Mystic Eyes, 36 Intuition, 202 Tissé Camélia, 204 Tissé Vendome, 208 Tissé Gabrielle, 228 Tissé Cambon, 232 Tissé Vénitien, 244 Tissé Jazz, 246 Tissé Smoky, 93 Smoky Eyes, 37 Variation, 214 Tissé Mademoiselle, 226 Tissé Rivoli, 238 Tissé Paris

5/5

Én személy szerint az Iparfüméria.hu ajánlom, mert kedvezőek az árak és széles a választék. 

image_379.jpeg

 Swatch:

image_362.jpeg

A következő termék is chanel lesz. :) Chanel Crayon Sourcils szemöldök ceruza, melyhez jár egy hegyező is.

Kiszerelés: 1g (elég hosszú is)

Árnyalat: 60 Noir Cendré  (4 féle kapható: 10 Blon Clair, 30 Brun Naturel, 40 Brun Cendré, 60 Noir Cendré)

Koromfekete árnyalatban van meg. 

Rendkívűl könnyen használható, puha és egész napon át tart. Szemöldök keféje nagyon praktikus és jól lehet vele átfésülni a szemöldököket.

Nagyon könnyen hegyezhető, teljesmértékben megéri az árát.

A hegyezőről csak röviden annyit, hogy nem hasonlítható össze a drogériákban kapható hegyezőkhöz, mert élesebb, ezáltal jobban hegyez, nem törik el olyan könnyen, minőségi darab.

5/5 

image_381.jpeg

Hegye:

image_365.jpeg

 Keféje:

image_364.jpeg

image_363.jpeg

Clinique chubby stick kitekerhető arcpirosító 

Árnyalat: 01 AMP´ D Up Apple

Többi 3 árnyalat: 02 Robust Rhubarb, 03 Roly Poly Rosy, 04 Plumped Up Peony 

Kiszerelés: 6g 

Gyönyörű őszies pirosas barnás árnyalat. Jól pigmentált, építhető, jól eldolgozható, krémes és olajmentes formula, mely E- vitaminnal van gazdagítva. Egészséges fényt ad az arcnak, és mellette hidratál is. Ezt a terméket is azoknak ajánlom aki a természetes sminkek mellett döntenek.

Nem tartalmaz csillámokat, csak szép fényt ad.

Lehet ujjakkal, illetve ecsettel is felvinni. Körülbelül 4-5 óra után tűnik el az arcról.

Nagyon tudom ajánlani a clinique márkát, mert fantasztikus minőségű és összetevőjű termékeik vannak. Hypoallergének, illatanyag mentesek, parabénmentesek. 100% allergia teszteltek. 

5/5

image_366.jpeg 

Maybelline colorsensational ajakrúzs

Árnyalat: 342 Mauve Mania

Többi árnyalat: 109 Rosy Dream, 132 Sweet Pink, 185 Plushest Pink, 150 Stellar Pink, 315 Rich Plum, 165 Pink Hurricane,365 Plum passion, 540 Hollywood Red, 240 Galactic Mauve, 902 Fuschia Flash, 916 Neon Red, 553 Glamorous Red, 620 Pink Brown, 625 Iced Caramel, 465(Citrus Flame), 900 Pink Pop, 175 Pink Punch, 148 Summer Pink, 338 Midnight Plum, 715 Choco Cream, 750 Choco Pop, 904 Vivid Rose

Az illata tipikus vaníliás kürtöskalácsra emlékeztet. Mályvás bordós csodaszép őszi árnyalat, mely szerencsére majdnem teljesen matt, csak enyhe fényt ad az ajkaknak.

Elég jól pigmentált, már egy réteg is elég belőle. Krémesen felvihető, de nem túl tartós sajnos. Egy ünnepséget még kibír, de 2 óránként újra kell kenni. Ezenkívűl csak pozitívumokat tudok mondani, mert végre van egy olyan rúzs ami nem szárítja az ajkakat, hanem épp ellenkezőleg, jól hidratál. Ajakbalzsamot sem szükséges alá vinni.

Ez pont egy olyan árnyalat ami mindenkinek jól tud állni és a hétköznapokra is bátran lehet használni.

A tónusa inkább kékes-lilás, ezért a fogak nem tűnnek sárgásnak tőle.

E-vitamint tartalmaz. 

5/4,5

image_367.jpeg

 Rúzs swatch:

(A képen világosabbnak tűnik)image_368.jpeg

Astor perfect stay gel shine körömlakk

Árnyalat: 314 Red Carpet

Kiszerelés: 12ml 

A piros körömlakkok tulajdonképpen minden évszakban divatszínek. Nőiesen mutat a kezeken. Évszakoknént lehet válogatni a piros különböző árnyalatai közt.  P.: nyáron a narancsos piros, átmeneti időszakban tűzpiros, ősszel bordó...

Gel shine: Szépen fénylik, de szerintem semmivel sem fénylik jobban mint egy átlagos körömlakk

Tartósság: 10 napot ígér, de 4 nap elteltével kezd lepattogni, de ez főként az igénybevételtől függ, mert ha túl sokszor mosunk kezet, vagy mosogatunk hamarabb lejön. Én nem várok el 10 napot egy körömlakktól, mert már az is csoda, ha egy körömlakk 3 napot kibír rajtam. 

Fedő képesség: 1 rétegben is jól fed.

Összességében elég jó termékről van szó. Nem csomósodik, szépen egyetletesen felvihető a körmökre.

5/4,5

 

 

image_360.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr218922738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!