screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

2 Ilnp körömlakk Teszt

2016. április 02. 12:57 - K.Blanka L.

 Ilnp körömlakkok:

A tavalyi nagy kedvenceimet a 2015 Ilnp Winter kollekciójából a Showtime körömlakkját és a 2015 Ilnp Summer kollekciójából a Missed Calls körömlakkját fogom nektek bemutatni. :) Ha érdekel akkor nyomj a tovább gombra! 

image_113.jpeg

Ezek azok a lakkok amiket az ember egyszer kipróbál és onnantól kezdve Addicted lesz tőlük! Sokféle lakkot már kipróbáltam, de ezekhez foghatót nem találtam. A csomagolásuk igényes, bár nekem nem igazán tetszik, az, hogy a felirat elveszik a hologramban és alig olvasható. Sajnos a képeken csak fele annyira jön ki a szépségük. Szinte el lehet veszni a különféle apró csillámokban, fényrészecskékben. És az is tetszik, hogy nem tartalmaznak káros összetevőket.

image_114.jpeg

12ml van bennünk, ami nem számít kevésnek, viszont én azért érzem annak, mert sosem elég belőlük. :D Bárcsak sose fogynának el... Hát ezt sajnos nem ígérhetem, még magamnak se! :D

image_115.jpeg

Először a visszafogottabbikkal kezdenék ami ugye a Showtime nevet viseli. A színe élőben rendkívűl élénk, sok ezer apró színes csillámmal/fénnyel. Az alapszíne is gyönyörű: vöröses/lilás/bogyós burgundi árnyalat, ez a fényviszonyoktól függően is változik. Ahogy az előbb említettem ez valamivel visszafogottabban holo effektes mint a másik. Körülbelül 2rétegben fed normálisan. De szerintem 3 rétegben még feltűnőbben kijönnek a színek benne.

image_116.jpegimage_117.jpeg

 Árnyékban csak simán csak csillog, napfényben látszik a ragyogás ami miatt érdemes igazából megvenni ezt a lakkot. Nálam kibírt egy hetet a körmömön.

Vakuval fotózva, ami olyan mint napsütésben:

image_118.jpeg

Körmön nagyjából ilyennek látszik, ha nem esik rá annyi napfény:

image_66.jpeg

A következő a Missed Calls nevű. Ez árnyékban visszafogottabb, inkább akkor a grafit szín dominál, viszont ha rávetődik egy kis fény, akkor elképesztően szivárványos, színes, holo effektes, persze az alapszíne a grafit megmarad. Talán ez a lakk a leghologrammosabb a kollekcióból. Annyira érdekes a színe. Szinte mint egy galaxis. Egyébként valahányszor felkenem, egyfolytában a körmeimre kell néznem. :D De mások is nézik rajtam. Tartóssága ugyanolyan mind2 lakknak, 6 nap kb. 

 

image_119.jpegimage_120.jpeg

Vakuval fotózva olyan mint napsütésben:

image_121.jpeg

Körmön ilyen felkenve: (fényben)

image_67.jpeg

Összességében:

tartósság: 10/9,5

Fedőképesség: 2-3 réteg ( átlagos)

Szín: 10/10

Kapható: Nailland

Az ára sokszor változik, így nem tudok konkrétat mondani. 3200 meg 2800 körül ingadozik, de van, hogy ennél is olcsóbb amikor akció van.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr18554254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!