screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Az Önbizalomról

2016. március 14. 21:29 - K.Blanka L.

Mit nevezünk önbizalomnak? 
A szépség elsősorban belülről fakad. Mindenképpen igaz, mert az, hogy valaki, hogyan hordja a haját, vagy milyen ruhákat visel, milyen parfümöt használ vagy éppen milyen gesztusokat, az mind hatással lesz benyomásainkra. Mert lehet bárki szép. image.gif


Ez mind csak attól függ, hogy ki akar ezért tenni is valamit. Persze az első lépés mindenképpen az, hogy el kell hinned magadról hogy te szép vagy!
Mit számít az hogy most telt vagy, vagy sovány, teljesen mindegy. Csak el kell fogadnod magad, hinned kell abban, hogy képes vagy változtatni az életeden. Képes vagy átalakítani a külsődet, ahogyan a sorsodat és az életedet is, olyan lehetsz, amilyen csak szeretnél lenni.

Hibák:
Ha lusta vagy és utálod magadat, akkor ne csodálkozz rajta hogy nem néznek meg az utcán. Nem étkezel egészségesen, nem adsz magadra, lemondasz magadról, úgyis mindegy alapon, akkor ne csodálkozz rajta, hogy meglátszik a testeden, hajadon és az egész külsődön, sőt a személyiségeden is. Találd meg önmagad! Szeresd magad!

Miért fontos mások véleménye neked? Miért kérdeznek az emberek olyanokat az interneten hogy: "szerintetek hogy nézek ki? szerintetek miért van ez? szerintetek miért mondják rám hogy csúnya? " A válasz egyszerű! Azért, mert nem értékelik magukat! Alárendelik személyüket mindenféle olyan embereknek, akik belül üresek és a saját boldogtalanságukat vetítik másokra és ezért mernek rosszat mondani arra, aki pont segélykiáltásként fordul kérdéseivel a tömegekhez a neten.

A média az már egy másik dolog, meg Hollywood. Megneveznek egy ideált, egy általuk elvárható külsőt, ami nem is létezik. Ha mindenki tökéletes lenne, akkor a világ iszonyatosan unalmas lenne, vagy éppen a most furcsának és nem tökéletesnek tartott lenne az ideál.

Ha telt vagy:
Akkor is szép vagy!

Ha sovány vagy:
Akkor is szép vagy!

Aki a másikat kritizálja, az valójában a másik megbántásából akarja meríteni az erejét és tévesen így szeretne önbizalmat építeni magának. Nem jó irány!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr68476782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!