screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Szájfény

2016. március 12. 12:16 - K.Blanka L.

Szájfények

Egy kis szájfény történelem: 1923 dobták piacra az első szájfényt a világon, a márkája Max Factor volt. Vannak gyógyhatású, napvédős, kollagénes szájfények is. 

Őszintén szólva én nem vagyok oda a szájfények többségéért. Sajnos nagyon sok ragadós, túlzottan csillámos, glitteres van köztük.

Viszont egy kettőt nagyon szeretek, mert szerintem elképesztően jók. :)

Stila szájfény smashing árnyalatban. Nagyon szép, visszafogott ezüst arany mikro csillámok vannak benne. Az illata egy cukorkára emlékeztet. Tetszik, hogy az applikátora egy ecset. A színe pedig sötétebb rózsaszín, vagyis pinkes, és még a természetesnek mondható. Sajnos magyarországon nem nagyon lehet kapni. 1500Ft-ért vettem egy webshopból, az eredeti ára (újonnan) 5000Ft

 

H&M szájfény Talán mondhatni ez a kedvencem! Ahhoz képest, hogy hihetetlenül olcsó, egyáltalán nem ragad, apró csillámok vannak benne, a színe is nagyon szép természetes. Az illata pedig cukorkás vaníliás, szinte megenném. :D 400Ft volt

Estée Lauder szájfény egyszerűen gyönyörű szerintem. Rózsaszínes barackos színe van apró arany csillámokkal. Gondolom feltünt nektek, hogy imádom ha a csillámok apróak. :D Sajnos nagyon drága, de megéri megvenni. 6000Ft  Promociós ajándék volt. 

 

És még néhány szájfényt mutatnék amik gyönyörűek csak, véleményt nem tudok róluk alkotni, mert nincsenek meg:

nmc215c_10_m.jpeg

1. Chanel 8-9000Ft 2. Givenchy 7-8000Ft  3. Maybelline 2000Ft  4. Milani 2000Ft körüli ára van  5. Dior 8000Ft körül

 

Szájfények a zsírosabb állagukból kifolyólag elég jól tudják hidratálni az ajkainkat! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr478469806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!