screen_shot_2016-12-03_at_21_01_20.png"

Makeup Hair & Outfit Blog

Smink, haj, divat blog

Pirosítás, Mindent a pirosítókról

2016. március 12. 12:06 - K.Blanka L.

Pirosítás, Mindent a pirosítókról

Vegyesek az érzelmek álltalában az emberek között a pirosítók iránt. Vannak akik imádják,viszont vannak akik kifejezett nem bírják, egyáltalán nem vásárolnak, ki se akarják próbálni.

A pirosítót, bronzosítót azért találták ki eredetileg, hogy amikor az alapozó elveszi az arcnak a természetes árnyékait, színét(pírét), akkor vissza vigyük az arcunkra. Sajnos azok közül akik szeretik sokan hajlamosak túlzásokba esni a pirosítással. Erre is igaz a mondás, hogy sokszor a kevesebb az több. Egyáltalán nem előnyös dolog túlzásba vinni, mert kb úgy lehet kinézni tőle utána mintha kb 20km-ert futottál volna és ki lennél melegedve, vagy éppen bohócnak készülnél egy előadásra és pont, hogy nem a szépségedet fogja kiemelni hanem rontani fog rajtad. Szépen óvatosan használd és akkor tényleg nagyon szép. :)
 
Ha a természetességre törekszel, akkor halvány pink színű, illetve erősebb pink pirosítót használj, amit ha halványan viszel fel akkor csak rózsás természetes színt fog adni! Az ilyen narancsos, lilás, barnás színű pirosítók kevésbé természetesnek hatnak, még halványan is.
 
Krém pirosító vagy préselt vagy por?
 
Krém pirosítók: 
Nyáron jobb használni, mert akkor tartósabbak is. Szárazabb bőrnek kifejezetten jók Lehet kapni őket folyékonyabb, stiftes, komaktos, tégelyes kiszerelésekben. Kevés kell belőlük, a legjobban szívaccsal, ujjbegyünkkel tudjuk eldolgozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Préselt pirosítók: Bármikor használhatóak szinte. Télen/nyáron, amikor tetszik. Ez a pirosító fajta a legelterjedtebb. Ecsettel lehet őket szépen felvinni. Nagy választékban kaphatóak, bármilyen bőrtípusra, de én az gondolom, hogyha zsíros bőröd van ez a neked való pirosító, ha száraz akkor inkább a krémesebbeket részesítsd előnyben.

 

Por pirosítók: Kicsit nehezebb velük bánni. Túlzásba esni is könnyebben lehetvelük, porolnak. Mondjuk lehet kapni az ilyen ásványi pirsítókat, azoknak jobbak az összetevőik.

Tinta/folyékony pirosítók: Lehet őket ajkakon is használni, nem annyira erős a színük. Kezdőknek pont nagyon jók. A hatás nagyon természetes, csak halvány. Teljesen úgy néznek ki mint egy körömlakk.

Gél pirosítók: Rendkívűl természetes utána a végeredmény, eléggé hasonlít a krémpirosítókhoz, ecsettel, szivaccsal, ujjbegyekkel egyaránt megfelelően el lehet dolgozni a bőrön.

                                 

Krémpúder pirosítók: Teljesen ugyanazok mint a krémpúderek. Először krémes állaguk van, majd púderesre száradnak.

Finish szerint:

Csillámos: Tele van csillámokkal, ajánlatos ha utána használsz egy kis sminkfixáló sprayt. Utána természetesen nem kell használni highlightert. Főleg akkor használd, ha más nem csillog az arcodon, pl.: nem használsz csillámos szemhéjpúdert, vagy rúzst/szájfényt, mert akkor túl diszkógömbös lesz a hatás, túl feltűnő, nem jó értelemben.

Szaténos/fényes: Szerintem a legjobb pirosító fajta, mert nem túl csillámos, ezáltal természetes, de egy nagyon szép egészséges fényt/ragyogást kölcsönöz az arcunknak.

Matt: Nagyon szép természetes hatást lehet velük elérni. Álltalában pigmentáltabbak is, bár sajnos ez mindig vannak kivételek. 

 

 

 

Legjobb pirosítók:

http://cdn1.feelunique.com/img/products/20887/sub-products/6275_1370528559.pngChanel-Joues-Contraste-Powder-Blush-89-CANAILLE              

1.Mac 6-7900Ft 2. Essence blush up 1100Ft 3. Cabana boy 5-6000Ft 4. Chanel canaille 13000Ft 5. Pupa like a doll blush 6000Ft 6. Estée Lauder  tease illuminating gelee blush 10.000Ft körül 6. Benefit benetint 10.000Ft

              

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhao.blog.hu/api/trackback/id/tr598469766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Copyright © 2016 Makeup Hair and Outfit blog Minden Jog fenntartva!